Aniplan

Sundhedsprogram for dit kæledyr

Undgå bekymringer ved at tegne en abonnementsordning for dit kæledyr.

Du kan vælge mellem en basis pakke og en mere udvidet sundheds-pakke til hund og kat, -se menuen til venstre.

For kanin har vi kun en pakke, der koster 85 kr om måneden. 

I Dyrlægehuset Arken vil vi gerne medvirke til raske dyr og glade og bekymringsfrie dyreejere. Derfor tilbyder vi sundhedsprogrammet AniPlan, som er en pakke af forebyggende tiltag, der medvirker til at holde dit kæledyr sundt og mindske risikoen for sygdom. Det er ganske nemt: Dit kæledyr får sin egen årlige sundhedsplan, til et fast månedligt beløb, som betales automatisk via betalingsservice. Du får fordelt dine udgifter i månedlige afdrag, og samtidig sparer du penge.

AniPlan er ikke en sygeforsikring

Du kan når som helst tegne et AniPlan sundhedsprogram. AniPlan giver dig tryghed som kæledyrsejer. 
Dit kæledyr tjekkes regelmæssigt, hvilket giver dig større indsigt i dit kæledyrs sundhed og velvære, og du vil forebygge sygdom.
Vær dog opmærksom på, at Aniplan ikke er en forsikring, og derfor ikke dækker ved sygdom eller ulykkestilfælde. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete hændelser – Uanset om du vælger AniPlan eller ej.

Der er udarbejdet en meget fordelagtig rabataftale med Dyrekassen Danmark, hvor du som AniPlan-kunde får rigtig gode rabatter ved tegning af forsikring igennem os. Spørg os om mere eller læs mere under aniplan hund, aniplan kat. 

 

Så tager Rikke på skole i Kolding igen og Michelle er i klinikken Der er meget Michelle skal lære, så vær tålmodig og venlig overfor hende <3

Vore to søde og dygtige elever er her i klinikken på skift. Rikke skal på sit 4. hovedforløb og er færdiguddannet om ca. 1 år. Michelle har været på sit første hovedforløb og har nu sin anden praktik periode i klinkken