Anmeldelser

Vi, der arbejder på Dyrlægehuset Arken er så priviligerede at arbejde med noget som vi elsker, nemlig dyrene og deres mennesker. Derfor er det ikke svært at yde sit allerbedste hver eneste dag; men vi er ikke perfekte. Vi vil rigtig gerne have feed back, så vi hele tiden kan optimere dét vi gør og blive endnu bedre.

Vi har rigtig mange tilfredse klienter og under fanebladet "Det siger klienterne"  i fanen til venstre er der et udpluk af, hvad de siger om os.

Vi vil altid gerne høre din mening, også selv om den ikke er positiv, hvis du har kritik eller du har forslag til, hvor vi kan blive endnu bedre. Send en mail, ring eller kom forbi - vi vil altid være lydhøre overfor din mening!

Folk tror, at alle dyr er bange for at komme til dyrlægen, men faktisk har vi rigtig mange patienter, der bare elsker at komme hos os. Eksempelvis Anton, en engelsk springer spaniel, hvis ejer, Anne, må lægge gåturen i en modsat retning af vores klinik, da han ellers bare vil ind til os og sige hej. Og Anton er bestemt ikke den eneste. 

Men selvfølgelig er der nogle, der ikke er så glade for at komme til dyrlægen. Med disse patienter sørger vi for tage så mange hensyn som mulig og ofte kan vi vende det negative til det positive ved at bruge ekstra tid, ekstra godbidder og ved at "tale et sprog som de kan forstå". Alle på Dyrlægehuset Arken har stor viden om adfærd og om, hvilke signaler, vi sender, når vi håndterer dyrene.

Så tager Rikke på skole i Kolding igen og Michelle er i klinikken Der er meget Michelle skal lære, så vær tålmodig og venlig overfor hende <3

 

Vore to søde og dygtige elever er her i klinikken på skift. Rikke skal på sit 4. hovedforløb og er færdiguddannet om ca. 1 år. Michelle har været på sit første hovedforløb og har nu sin anden praktik periode i klinkken