Om os

Vision og mission

Vision

Vores vision er en dyreklinik baseret på stor omsorg og kærlighed til patienterne, hvor man føler sig velkommen og tryg. Faglig kompetence, gennemsigtighed og kommunikation er for os en selvfølgelighed. Klinikken er moderne og funktionel og udstyret med alle former for  medicinsk avanceret udstyr og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Kæledyrs ejerne skal kunne få dækket deres behov for forebyggelse, sygdomsbehandling og rådgivning inden for fodring, pasning og pleje igennem alle kæledyrets livsfaser. Som en del af Vet Family klinikkerne, er vi en del af et stort fagligt netværk af samarbejdende dyrlæger som vi kan henvise til ved specialiserede undersøgelser som vi ikke selv foretager. En god stemning, høj etik og samarbejde er væsentlige grundpiller i vores virksomhedskultur.

Mission

Vores motto er ” Vi siger, hvad vi gør og vi gør hvad vi siger ”.  Med dette fokus sikrer vi åbenhed og information, så klienterne bliver delagtiggjort i muligheder, behandlingsplan samt ikke mindst i priser.

Desuden er vores mission at videreføre den viden, vi har om tænder og sundhed hos kæledyrene. Hermed får vore klienter fokus på deres dyrs tænder og kan tage ansvar for såvel forebyggelse samt behandlinger af smertevoldende tandlidelser hos hunde, katte, kaniner og marsvin.

Spar penge på at tegne sygeforsikring via os Jo før, du tegner sygeforsikringen, jo billigere bliver det.

Du kan spare 25 % på tegning af forsikring på din hvalp eller killing, hvis du samtidig er Aniplan kunde hos os. Du sparer mest, hvis hvalpen eller killingen ikke er over 4 måneder gammel, når den tegnes. Du kan læse mere på vores hjemmeside her:

aniplan hund          aniplan kat

Rent praktisk sker det på den måde, at du modtager en rabatkode fra os, som du meddeler forsikringsselskabet, når du tegner forsikringen