NYTÅR

Facebook Nyheder

Nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev

* Skal udfyldes

Instagram

Dyrlæge Helsingør
Tlf: 48 47 65 01

Vision og mission

Vision

Vores vision er en dyreklinik baseret på stor omsorg og kærlighed til patienterne, hvor man føler sig velkommen og tryg. Faglig kompetence, gennemsigtighed og kommunikation er nøgleordene. Kæledyrs ejerne skal kunne få dækket de fleste af deres behov for forebyggelse, sygdomsbehandling og rådgivning inden for fodring, pasning og pleje igennem alle kæledyrets livsfaser. Ved behov for meget specialiseret behandling henviser vi gerne til gode kolleger. En god stemning, høj etik og samarbejde er væsentlige grundpiller i vores virksomhedskultur. 

 

Mission

Vores motto er ” Vi siger, hvad vi gør og vi gør hvad vi siger ”, hvilket er essensen af den iso-godkendelses ordning, vi er en del af. Med dette fokus sikrer vi åbenhed og information, så klienterne bliver delagtiggjort i muligheder, behandlingsplan samt ikke mindst i priser.

Desuden er vores mission at videreføre den viden, vi har om tænder og sundhed hos kæledyrene. Hermed får vore klienter fokus på deres dyrs tænder og kan tage ansvar for såvel forebyggelse samt behandlinger af smertevoldende tandlidelser hos hunde, katte, kaniner og marsvin.