Priser

Vi har dagligt mange forespørgsler på priser. Vi gør, hvad vi kan for at holde priserne så lave som mulige, men vi går som udgangspunkt ikke på kompromis med kvaliteten. Og kvalitet koster. Derfor, når du undersøger priser, så spørg ind til, hvad prisen indeholder.

Læs mere her om, hvad priserne indeholder, klik her: 

Vi har faste priser på en del ydelser, se den blå menu til venstre. For andre ydelser kan du altid ringe eller skrive for at få prisoverslag. Det er dog yderst vanskeligt at give en helt eksakt pris, idet mange faktorer kan variere. Når du får en pris, kan denne variere med plus eller minus 10 %. Når du har fået et tilbud/overslag på en given behandling, gælder tilbudet i 14 dage fra den udstedte dato. 

Vi oplever desværre ofte, at folk udebliver fra deres aftaler og Udeblivelser er rigtig ærgerlige, både for os som behandler-personale, men også for de, der egentlig gerne ville have en tid, men får at vide, at tiden, de ønsker, ikke er ledig. Er du forhindret i at komme, så husk at melde afbud senest dagen før og glæd en anden patient.

Se priser på udvalgte behandlinger i den blå menu til venstre..

 

Spar penge på at tegne sygeforsikring via os Jo før, du tegner sygeforsikringen, jo billigere bliver det.

Du kan spare 25 % på tegning af forsikring på din hvalp eller killing, hvis du samtidig er Aniplan kunde hos os. Du sparer mest, hvis hvalpen eller killingen ikke er over 4 måneder gammel, når den tegnes. Du kan læse mere på vores hjemmeside her:

aniplan hund          aniplan kat

Rent praktisk sker det på den måde, at du modtager en rabatkode fra os, som du meddeler forsikringsselskabet, når du tegner forsikringen