Det siger klienterne

Her er et udpluk af alle de skønne tilbagemeldinger, vi får. 
 • Tusind tak for jeres fantastiske måde at være på, og jeres kærlige omsorg for Carlo. Det er skønt at have en så kompetent dyrlæge, hvor man ved at ens hund er i kærlige hænder når man går. Til og med får man fin og personlig SMS efter endt operation. I får de største og varmeste anbefalinger fra os!
  Vi skulle hilse fra en træt Carlo :-) 
 • Vores Kat Valdemar måtte en tur til dyrlægehuset Arken i går, han havde igen problemer med blæren, det betød han skulle blive der i nat.  Det kunne sagtens lade sig gøre, men hans forløb med medicin var ikke helt på plads da det var tidligt i morges, jeg hentede ham alligevel og tænkte at medicinen måtte vi på en eller anden måde hente senere, men så sagde søde Rikke hos Arken hun skulle alligevel ud og gå med hendes hund i eftermiddag så hun ville gerne afleveres medicinen på vores adresse. Jeg spurgte til Valdemar’s håndklæde det manglede i transportkassen, hvorpå Rikke svarede at det havde han tisset på så det ville hun vaske inden jeg fik det tilbage. 10 kæmpe stjerner til dyrlægehuset Arken for en ualmindelig flot service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ jeg kom hjem efter en dejlig dag i butikken og der hang på håndtaget en pose fra Arken. Tusind tak søde Rikke for at hjælpe 😀😀😀😀😀. Senere modtog jeg 2 super søde billeder af Valdemar fra Else Østergård Langkilde der er blevet taget på klinikken med en sød tekst om go’ bedring med ham, jeg har brugt Arken i mange år, og vil også bruge dem 
  i mange år fremover🤗🤗🤗🤗 kæmpe tak fra mig.
 • De er så forstående, hjælpsomme og omsorgsfuld og man kan mærke hvor meget de brænder for det de laver
 •  Utrolig dejlig service, vores første gang vi var der og min hund var næsten helt rolig
 • Man får altid en god behandling og i er søde og i mødekommende
 • Min kat havde et akut behov for hjælp pga uforklarlig kløe i sine ører og jeg fik med det samme en akut tid samme dag og en god og omhyggelig undersøgelse af min kat som fik løst nogle problem stillinger frem som vi ikke selv ville kunne finde frem til så helt igennem en tryg og god behandling
 • Altid glade ansatte som man kan mærke, at de er engagerede og fagligt kompetente.
 • Så sødt og dejligt personale
 •  Har fået den bedste service. Jeg er fuldt tilfreds og vil anbefale jer til mine dyrevenner
 • Meget imødekommende personale, god behandling og mange smil !
 • Vi elsker at bruge Jer og I er de bedste og vores hund elsker Jer
 • Tak for supersød behandling af vores hvalp. Han skal nok blive glad for at komme her.
 •  Man bliver altid lyttet til og taget alvorligt. Der er stort hjerterum for dyrene !!

 

Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.