Behandling af nytårsangst

Behandlingsmuligheder for nytårs-angst.

Det allervigtigte er de adfærdsmæssige forholdsregler som du kan læse om i denne artikel 

Udover de adfærdsmæssige forholdsregler er der følgende muligheder for at supplere med medicin 

1. Kalm er et naturpræparat, der er sikkert og effektivt til behandling af angst. Det består nogle mælkepeptier, aminosyrer og b-vitaminer som i virker på de samme receptorer i hjernen som det angstdæmpende middel stesolid gør. Kalm kan købes uden recept og det kan bruges over en længere periode. Vi anbefaler at du behandler din hund med kalm fra først til midt i december til efter nytår.

2. Sileo er et nyt lægemiddel, der er godkendt til at behandle mild til moderat angst hos hunde. Det behandler angsten uden at hunden bliver sløv eller slinger. Midlet er receptpligtigt og kræver som andre receptpligtige midler en forudgående undersøgelse af din hund. Hvis vi har set din hund inden for den sidste måned, kan du godt købe midlet hos os uden konsultation.

Med dette produkt er der chance for at din hund på sigt kan blive kureret for sin angst.

3. Stesolid i forskellige former er IKKE godkendt til hunde, men kan undtagelsesvis anvendes, hvis andet ikke fungerer. Stesolid er også receptpligtigt og kræver konsultation hos dyrlægen, med mindre vi har set din hund inden for 1 måned

NB ! Brachyocephale hunde og ældre/gamle hunde skal ALTID gennemgå en klinisk undersøgelse før udstedelse af receptpligtigt medicin.

Det er nødvendigt, at du ser denne video, inden du kommer til nytårskonsultation. Du kan bestille tid på 48476501 eller du kan booke online via vores hjemmeside www.dyrlaegehusetarken.dk

klik her for at se video om sileo

 

Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.