Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAnmeldelser

Vi, der arbejder på Dyrlægehuset Arken er så priviligerede at arbejde med noget som vi elsker, nemlig dyrene og deres mennesker. Derfor er det ikke svært at yde sit allerbedste hver eneste dag; men vi er ikke perfekte. Vi vil rigtig gerne have feed back, så vi hele tiden kan optimere dét vi gør og blive endnu bedre.

Vi har rigtig mange tilfredse klienter og under fanebladet "Det siger klienterne"  i fanen til venstre er der et udpluk af, hvad de siger om os.

Vi vil altid gerne høre din mening, også selv om den ikke er positiv, hvis du har kritik eller du har forslag til, hvor vi kan blive endnu bedre. Send en mail, ring eller kom forbi - vi vil altid være lydhøre overfor din mening!

Folk tror, at alle dyr er bange for at komme til dyrlægen, men faktisk har vi rigtig mange patienter, der bare elsker at komme hos os. Eksempelvis Anton, en engelsk springer spaniel, hvis ejer, Anne, må lægge gåturen i en modsat retning af vores klinik, da han ellers bare vil ind til os og sige hej. Og Anton er bestemt ikke den eneste. 

Men selvfølgelig er der nogle, der ikke er så glade for at komme til dyrlægen. Med disse patienter sørger vi for tage så mange hensyn som mulig og ofte kan vi vende det negative til det positive ved at bruge ekstra tid, ekstra godbidder og ved at "tale et sprog som de kan forstå". Alle på Dyrlægehuset Arken har stor viden om adfærd og om, hvilke signaler, vi sender, når vi håndterer dyrene.

Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.