Mission og Vision

Her er den retning, vi sejler efter med Arken

Mission

Vores motto er ” Vi siger, hvad vi gør og vi gør hvad vi siger ”.  Med dette fokus sikrer vi åbenhed og information, så klienterne bliver delagtiggjort i muligheder, behandlingsplan samt ikke mindst i priser.

Desuden er vores mission at videreføre den viden, vi har om tænder og sundhed hos kæledyrene. Hermed får vore klienter fokus på deres dyrs tænder og kan tage ansvar for såvel forebyggelse samt behandlinger af smertevoldende tandlidelser hos hunde, katte, kaniner og marsvin.

Vision

Vores vision er en dyreklinik baseret på stor omsorg og kærlighed til patienterne, hvor man føler sig velkommen og tryg. Faglig kompetence, gennemsigtighed og kommunikation er for os en selvfølgelighed. Klinikken er moderne og funktionel og udstyret med alle former for  medicinsk avanceret udstyr og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Kæledyrs ejerne skal kunne få dækket deres behov for forebyggelse, sygdomsbehandling og rådgivning inden for fodring, pasning og pleje igennem alle kæledyrets livsfaser. Som en del af Vet Family klinikkerne, er vi en del af et stort fagligt netværk af samarbejdende dyrlæger som vi kan henvise til ved specialiserede undersøgelser som vi ikke selv foretager. En god stemning, høj etik og samarbejde er væsentlige grundpiller i vores virksomhedskultur.

Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.