Butikken

For os er kun de bedste produkter godt nok
  • Søger du dyrefoder af høj kvalitet, så er du kommet det rette sted. Vi forhandler Hill´s, HPM, Royal canin og Eukanuba 
  • Vi lægger vægt på korrekt og sikker vejledning og vort personale er uddannet indenfor ernæring og pleje af dit dyr.
  • Mange kæledyr har lopper fordi de bruger et "forkert" loppemiddel. Der bliver hele tiden udviklet nye midler og vi er altid opdaterede med, hvad der virker bedst til hvilke dyr !
  • Ud over loppe -og flåtmidler forhandler vi også plejemidler til hud, ører, tænder og kosttilskud til optimering af dit dyrs sundhed. 
  • Desuden har vi som medlem af Vet Family kæden vores egen webshop, hvor du kan bestille varer leveret direkte til din dør: klik på vores web shop her
  • Gode tilbud finder du ofte på vores facebookside 
Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.