Konsultationer

Grundighed, erfaring og kvalitet er nøgleordene hos os
  • Har din hund dårlig mave eller har den kløe og lugt samt ømhed fra ørerne ? Sover din kat mere end den plejer eller drikker og tisser den meget ? Kaster din kat op flere gange om ugen ? - Alt dette er symptomer på sygdomme, der kræver en konsultation hos dyrlægen. En konsultation er en problem relateret undersøgelse, hvis mål er at stille en diagnose, så der kan igangsættes den rette behandling.
  • Hos os har vi mange års erfaring i diagnosticering og behandling af sygdomme hos kæledyr. Klinikken er udstyret med alt, der kan sikre den korrekte diagnose og behandling.

 

  • Omdrejningspunktet er dyrets personlige journal, hvor man til enhver tid kan se, hvad som er undersøgt og fundet, hvad som eventuelt er givet af medicin og hvilke planer som er lagt.
  • Husk at, hvis du har Aniplan sundhedsordning på dit kæledyr hos os, så er der én til flere gratis konsultationer hvert år, afhængig af hvilket abonnement du har. Læs mere her: ANIPLAN 

I Dyrlægehuset Arken har vi tidsbestilling til alle konsultationer. Dette gælder også akutte ting. Ring venligst, så vi altid er forberedt på, at du kommer og vi kan vi give dig den bedste og mest målrettede behandling.

BESTIL TID TIL UNDERSØGELSE HER

Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.