Laboratorium

Vi har resultat på prøverne samme dag

Vi har vort eget moderne laboratorium af høj kvalitet. I langt de fleste tilfælde har vi svar inden for samme dag, så dit dyr kan komme hurtigt i behandling. Vi er tilknyttet et stort reference laboratorium, Idexx,  for analyser, vi ikke selv har mulighed for at undersøge.

Vi undersøger:

  • blodanalyser før bedøvelse og i forbidelse med diagnostisk udredning af sygdomme, så som leverlidelser, nyre -og stofskiftelidelser, sukkersyge, cushing, kræft
  • urinprøver
  • fæcesprøver. Undersøges for parasitter så som hjerte -og lungeorm.  Husk at som aniplan klient har du én gratis Baermann om året. Læs mere her
  • mikroskopisk undersøgelse af hud skrab og celleprøver i forbindelse med hudlidelser
  • celleprøver fra kropsvæsker eller fra svulster i huden
  • celleprøver i forbindelse med løbetid
Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.