Laserbehandling

Laserbehandling gør en forskel
  • Laserbehandling er en avanceret og bæredygtig form for smertelindring
  • Behandlingen er ikke ubehagelig for dyret. Patienten kan føle en mild, lindrende varme eller prikken.
  • I Dyrlægehuset Arken råder vi over den mest avancerede og dermed effektive Terapi-Laser, der findes. Nemlig en K-laser eller en type IV laser, der arbejder med 4 forskellige bølgelængder.
  • Hvis du er Aniplan klient hos os får du 10 % rabat på laserbehandling. Bestil tid her 

Her er, hvad vore klienter fortæller, når deres dyr har fået laser behandling:

Jette Langhorn, ejer af Bea, en 10 år gammel hønsehund fortæller: Efter de første 3 behandlinger med K-laser begyndte Bea allerede at få det bedre. Nu er Bea aktiv og legesyg og løber rundt igen. Hun havde længe været tilbageholdende overfor andre hunde og nu viser hun pludseligt nyt initiativ og interesse sine artsfæller" :D

Ranvaig Petersen, ejer af Samson, en golden retriever, fortæller, at han er begyndt at rulle og tumle i græsset igen efter han er blevet behandlet for slidgigt i ryggen med vores laser.

Pia Bove fra Hornbæk har labradorblandingen Lucy på 8 år, der her fået laserbehandling for slidgigt og smerter i hoften. Hun fortæller: "tirsdag tog hun sin bamse og hoppede op i sengen og lavede glidefald efter bamsen da jeg legede med hende. Hun er begyndt at stikke af igen i skoven. hunden har et overskud nu som ikke har set i lang tid !!!"

 

Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.