Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereGNAVERE

Hvad du skal vide, inden dit marsvin skal bedøves

Hvad du skal vide inden dit marsvin skal i narkose hos os

Inden jeres besøg
Når du skal transportere dit marsvin til klinikken, skal det opholde sig i en sikker, lukket og afskærmet transportkasse, da papkasser mv kan være ustabile, usikre og utrygge. I transportkassen skal der være et godt kvalitets-hø, lidt foderpiller og en lille hule eller tæppe, som marsvinet kan gemme sig i.

Dit marsvin må IKKE faste inden narkosen, da dens mavetarmsystem er sart og ikke tåler faste. Derfor vil vi også gerne have at du pakker en madpakke til marsvinet med alle dens lækkerier. Det kan f.eks. være friske krydderurter, grønt, div. tørrede snacks og evt. hø hvis dit marsvin har særlige præferencer. Desuden er det en god ide også at pakke de foderpiller, som marsvinet er vant til at spise.  

Marsvin er meget sociale flokdyr, så hvis dit marsvin har en marsvinemakker derhjemme, kan det være en fordel at medbringe begge dyr i samme kasse, da dette giver tryghed til det marsvin der skal behandles.   

På klinikken
Når dit marsvin vågner efter narkosen, sørger vi for at holde det varmt og trygt. Hvis dit marsvin ikke selv vil spise sin madpakke, så støttefodrer vi det med et fiberholdigt tilskudsfoder ved navn ”Critical Care”. Dette tilskudsfoder får du også med hjem efter narkosen, så du kan fortsætte støttefodringen derhjemme, efter vores anvisning. Herudover får dit marsvin selvfølgelig både appetitstimulerende medicin samt smertestillende ved behov.

Når du kommer hjem
Når du kommer hjem med marsvinet skal det opholde sig i rolige, rene og lune omgivelser hvor træk skal undgås. Du skal forvente, at dit marsvin er lidt ekstra træt efter narkosen og det er vigtigt, at du holder godt øje med appetitten, mængden og størrelsen på afføringskuglerne.

Marsvinet må gerne komme tilbage til de vante omgivelser i hjemmet sammen med resten af marsvineflokken, da dette øger trygheden og hjælper til en hurtig rekonvalescens.

HUSKELISTE

- Husk madpakke

- INGEN faste

- En god, tryg og sikker transportkasse

- Medbring også gerne en marsvineven

- Bliv ved telefonen mens vi har dit marsvin indlagt

 

Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.