Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereKatte dyrlæge

Kat ved computer

Hos Dyrlægehuset Arken i Helsingør bliver du mødt af professionelle og erfarne katte dyrlæger, der har fokus på at skabe de bedste rammer for din kat i forbindelse med enhver type behandling. Vore katte dyrlæger er specialister i alt med katte og kan derfor også tilbyde den helt rette behandling til din kat. Hvad end det er i forbindelse med tandrensning kat eller sterilisering af kat, sørger vores dyrlæger for en nærværende og omsorgsfuld behandling.

En katte dyrlæge med fokus på dig og din kat

Når du lader vores katte dyrlæge stå for behandling af din kat, er du til enhver tid garanteret en dyrlæge, der har fokus på at give din kat den bedst mulige oplevelse. Derfor har kattene hos os også deres eget undersøgelsesrum hos os, vores ”katte konsultation” - og de har separat indlæggelses afsnit. Det betyder også, at vi hos Dyrlægehuset Arken altid arbejder ud fra et mål om at vægte kvalitet, åbenhed og omsorg lige højt. Vi tror på, at det giver din kat, og ikke mindst dig, en tryg og god oplevelse.

Vores katte dyrlæge udfører både kastrering af kat, vaccination af kat og mange andre typer behandlinger, herunder også mere avancerede operationer samt medicinske udredninger , hvorfor du kan være sikker på, at vi kan hjælpe din kat, uanset, hvad den fejler.  Hos os har du også mulighed for at få en VetPlan til kat; dette er en sundhedsordning, hvor du for et mindre månedlig beløb kan få gratis vaccinationer, gratis konsultation samt en lang række andre fordele, såsom 25% rabat på tandrens.

Har du brug for svar på katte-spørgsmål, så kan du læse mere på denne gode katte-hjemmeside: "kattens9liv"

Med en professionel sundhedsscreening får du tjek på din kats helbred

Vil du være på forkant og opdage sygdom i tide, så er det muligt at bestille tid til sundhedsscreening, hvor vi undersøger din kats blod og urin. 

Skal vores katte dyrlæge hjælpe din kat?

Så hvis du søger en katte dyrlæge i Helsingør, Hornbæk eller Ålsgårde kan du trygt lade Dyrlægehuset Arken tage sig kærligt af din kat.

 

Sygeforsikring Spar penge på at tegne sygeforsikring via os

Du kan spare 25% på tegning af forsikring på din hvalp eller killing, hvis du samtidig er Vetplan kunde hos os.

VetPlan