Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereKatte dyrlæge

Hos Dyrlægehuset Arken i Helsingør bliver du mødt af professionelle og erfarne katte dyrlæger, der har fokus på at skabe de bedste rammer for din kat i forbindelse med enhver type behandling. Vore katte dyrlæger er specialister i alt med katte og kan derfor også tilbyde den helt rette behandling til din kat. Hvad end det er i forbindelse med tandrensning af kat eller sterilisering af kat, sørger vores dyrlæger for en nærværende og omsorgsfuld behandling.

 

En katte dyrlæge med fokus på dig og din kat

Når du lader vores katte dyrlæge stå for behandling af din kat, er du til enhver tid garanteret en dyrlæge, der har fokus på at give din kat den bedst mulige oplevelse. Derfor har kattene hos os også deres eget undersøgelsesrum hos os, vores ”katte konsultation” - og de har separat indlæggelses afsnit. Det betyder også, at vi hos Dyrlægehuset Arken altid arbejder ud fra et mål om at vægte kvalitet, åbenhed og omsorg lige højt. Vi tror på, at det giver din kat, og ikke mindst dig, en tryg og god oplevelse.

Vores katte dyrlæge udfører både kastrering af kat, vaccination af kat og mange andre typer behandlinger, herunder også mere avancerede operationer samt medicinske udredninger , hvorfor du kan være sikker på, at vi kan hjælpe din kat, uanset, hvad den fejler.  Hos os har du også mulighed for at få en VetPlan til kat; dette er en sundhedsordning, hvor du for et mindre månedlig beløb kan få gratis vaccinationer, gratis konsultation samt en lang række andre fordele, såsom 25% rabat på tandrens.

 

Skal vores katte dyrlæge hjælpe din kat?

Så hvis du søger en katte dyrlæge i Helsingør, Espergærde eller Humlebæk, kan du trygt lade Dyrlægehuset Arken tage sig kærligt af din kat.

 

Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.