Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereKanin dyrlæge

Hos Dyrlægehuset Arken i Helsingør har vi også en kanin dyrlæge, der tilbyder konsultationer og behandlinger til kaniner. At være ”kanin-kyndig” betyder, at vores kanin dyrlæge står på listen hos ”frikanin”,  hvilket betyder, at hun har de kompetencer, der skal til for at behandle din kanin efter den højeste faglige standard. Dyrlægen gør sig altid umage for, at hvert eneste besøg er så trygt for din kanin som overhovedet muligt. Vi ved, at kaniner er ekstra følsomme over for stressede situationer og derfor gør vi meget ud af at være både nærværende, rolige og omsorgsfulde, så det bliver en tryg oplevelse.

 

Vores kanin dyrlæge er ekspert i kaniner

Hvad end det drejer sig om vaccination af kanin eller en kanin tandbehandling, kan du være helt tryg ved at overlade din kanin i vores kanin dyrlæges kyndige hænder. Hun har mange års erfaring inden for området, hvorfor du er sikker på at få den helt rette behandling til din kanin. Vores kanin dyrlæge sørger både for en grundig og omsorgsfuld undersøgelse og behandling og vi gør meget ud af at være opdaterede på den nyeste viden inden for vort felt og vi anvender udelukkende det bedste udstyr.

Hos Dyrlægehuset Arken går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller den nærværende behandling. Uanset om det er i forbindelse med neutralisering af kanin, undersøgelse eller anden behandling, får du og din kanin den samme trygge oplevelse. Hos os har du også mulighed for at få en VetPlan til din kanin. Det er en sundhedsordning, hvor du for et mindre månedlig beløb får gratis konsultationer, vaccinationer og desuden giver dig en lang række fordele – blandt andet 20% på tandbehandlinger.

 

Lad vores kanin dyrlæge hjælpe din kanin

Hvis du søger en kanin dyrlæge i Humlebæk, Helsingør eller Espergærde, kan du trygt lægge vejen forbi Dyrlægehuset Arken.

Vi er faglige nørder Som professionelle behandlere er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os selv og vor viden

Dette gør vi for, at vi konstant kan tilbyde den bedste behandling af sygdom og den optimale forebyggelse af sygdomme og komplikationer. 

Vores autoriserede veterinær sygeplejerske, Lisa er lige blevet færdig med sin overbygning som anæstesi sygeplejerskee. 

Alle vore bedøvelses forløb bliver tilpasset den enkelte patient, hvorunder der tages hensyn til race, alder, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, bedøvelsens varighed og indgrebets omfang. Vi fører detaljerede bedøvelses-journaler, så vi altid kan slå op og se, hvad vi brugte sidst og hvorledes forløbet var.

Med Lisas nye viden bliver vi endnu skarpere og opdaterede på nye midler og metoder.