Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereNår din kanin skal bedøves

Læs alt, du skal vide om kaniner og bedøvelse her

Hvad du skal vide inden din kanin skal i narkose hos os

Inden jeres besøg
Når du skal transportere din kanin til klinikken, skal den opholde sig i en sikker, lukket og afskærmet transportkasse, da papkasser mv kan være ustabile, usikre og utrygge. I transportkassen skal der være et godt kvalitets hø og lidt foderpiller.  Din kanin må IKKE faste inden narkosen, da dens mavetarmsystem er sart og ikke tåler faste. Derfor vil vi også gerne have at du pakker en madpakke til kaninen, med alle dens lækkerier. Det kan f.eks. være friske krydderurter, grønt, div. tørrede snacks og evt. hø hvis din kanin har særlige præferencer. Desuden er det en god ide også at pakke de foderpiller, som kaninen er vant til at spise. 

På klinikken
Når din kanin vågner efter narkosen, sørger vi for at holde den varm og tryg. Hvis din kanin ikke selv vil spise sin madpakke, så støttefodrer vi den med et fiberholdigt tilskudsfoder ved navn ”Critical Care”. Dette tilskudsfoder får du også med hjem efter narkosen, så du kan fortsætte støttefodringen derhjemme, efter vores anvisning. Herudover får din kanin selvfølgelig både appetitstimulerende medicin samt smertestillende ved behov.

Når du kommer hjem
Når du kommer hjem med kaninen skal den opholde sig i rolige og lune omgivelser og træk bør undgås. Udekaniner kan opholde sig i en foret kasse eller bur med masser af hø i et køligt rum (carport, udhus, kælder eller lign). Udekaniner må først lukkes ud efter et døgn og når appetitten er genetableret. 

Du skal forvente at kaninen er lidt ekstra træt efter narkosen, og det er vigtigt at du holder godt øje med appetitten, mængden og størrelsen på afføringskuglerne. Afføringen skal komme indenfor de første 12 timer efter den er kommet hjem. 

HUSKELISTE

  • Husk madpakke
  • INGEN faste
  • En god, tryg og sikker transportkasse
  • Bliv på telefonen mens vi har din kanin indlagt

 

Med venlig hilsen Dyrlægehuset Arken

Kongevejen 134

3000 Helsingør

Tlf. 48 47 65 01

Sygeforsikring Spar penge på at tegne sygeforsikring via os

Du kan spare 25% på tegning af forsikring på din hvalp eller killing, hvis du samtidig er Vetplan kunde hos os.

VetPlan