Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereNår din kat skal til dyrlæge

Kattevenlig klinik

Som katte-ejer kan du gøre rigtig mange ting, for at gøre besøget hos dyrlægen mindre stressende. Her kommer 6 gode råd:

1. Sørg for at din kat er vænnet til en transport kasse. Tag den ind i mellem ind i kassen, også selv om du ikke skal transportere den.

2. Væn også katten til at blive løftet og undersøgt, væn den til at få åbnet munden og blive rørt på poterne

3. Det er bedre at bakke katten ind i kassen, end at lade den gå ind i kassen med hovedet forrest. Stil kassen op ad en væg, så kassen ikke flytter sig, når du putter katten i kassen

4. Læg et tæppe over transportkassen, når katten er kommet ind og sørg for at holde kassen tæt ind til kroppen, når du bærer den.

5. Gå ind og tjek venteværelset, før du tager din kat derind. Hvis der er meget uroligt, kan dyrlægen sluse din kat direkte ind i konsultationsrummet. 

6. I hver ende af vores skranke, har vi et plateau til katte transport kasser. Her ligger også tæpper, der er sprayet med "feliway", hvilket gør din kat mere tryg, når tæppet lægges over kassen. Det er ikke rart for din kat at stå nede på gulvet, hvor den ikke kan overskue, hvad der sker, så sæt den op på skranken. 

 

 

 

Sygeforsikring Spar penge på at tegne sygeforsikring via os

Du kan spare 25% på tegning af forsikring på din hvalp eller killing, hvis du samtidig er Vetplan kunde hos os.

VetPlan